Autosleutel bijmaken kosten

Vaak wordt gedacht dat een autosleutel bijmaken enkel kan bij de autodealer. Dit is erg zonde, want autodealers zijn in de regel erg duur. Wil je dus kosten besparen op het laten bijmaken van autosleutel? Dan kun je het beste ergens anders naartoe gaan. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in het repareren van schoenen, maar ook in het bijmaken van autosleutels. Wij beschikken namelijk over de expertise en apparatuur om autosleutels voordelig bij te maken.

Verloren autosleutels bijmaken

Verloren autosleutels bijmaken behoort ook tot de mogelijkheden in onze schoenmakerij. Het enige dat je hoeft te doen is het meenemen van je autosleutels. Vervolgens gaan wij aan de slag met de verloren autosleutel en binnen een mum van tijd kun je weer vertrekken met een extra paar autosleutels. Ben je jouw autosleutels helemaal kwijt? Dan wordt het een stuk lastiger om de sleutels bij te maken. Toch kun je het beste ons altijd bellen. In enkele gevallen zijn wij in staat om een nieuwe set sleutels voor je bij te maken.

Welke autosleutels kunnen wij bijmaken?

Iedere auto heeft een net ander type autosleutel en werkt ook met andere transponders, of afstandsbediening. In de regel zijn wij in staat om ieder type autosleutel bij te laten maken. Dit is mogelijk ongeacht van het merk. Toch zien wij behoorlijk wat merken langskomen zoals:

  • Volkswagen
  • Opel
  • Renault
  • Audi
  • etc.

Ben je dus benieuwd of wij in staat zijn om jouw autosleutel bij te maken? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Heb je een simpele autosleutel of een autosleutel met transponder? Wat voor automerk is het? En hebben wij extra materialen nodig voor het maken van de autosleutels. Op basis daarvan kunnen wij een voordelige prijs opstellen. Die is hoe dan ook stukken voordeliger dan bij een autodealer of reparatiebedrijf.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan

Of neem contact op: 020 661 61 11