OPEL SLEUTEL BIJMAKEN

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het maken en herstellen van schoenen, maar ook in het bijmaken van Opel sleutels. Wij beschikken over specialistische apparatuur om Opel sleutels bij te maken of te programmeren. Wil je jouw Opel sleutels bijmaken of moeten wij een volledige nieuwe maken, doordat je jouw Opel sleutels verloren bent? Wij kunnen de sleutels ook bijmaken en inleren met onze apparatuur. Toch hebben wij dan extra informatie nodig zoals het type auto, merk, en bouwjaar van de auto.

WAT HEB IK NODIG ALS IK MIJN OPEL SLEUTEL WIL BIJMAKEN?

Voor het bijmaken van een Opel sleutel hebben wij in eerste instantie enkel een Opel sleutel nodig. Deze kunnen wij dan dupliceren en de code vervolgens overzetten van de transponder. Hierdoor blijven allebei de Opel sleutels werken. Ben je jouw autosleutel verloren dan moet je even met ons contact opnemen, zodat wij met jou kunnen meedenken en je kunnen hebben.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET BIJMAKEN VAN OPEL SLEUTELS?

Een Opel sleutel bijmaken is specialistisch werk. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring en apparatuur om Opel sleutels zonder problemen bij te maken. De kosten voor het bijmaken van een Opel sleutel is voornamelijk afhankelijk van het type model en het type behuizing dat nodig is. Om teleurstelling te voorkomen hebben wij ervoor gekozen om geen specifieke prijzen te geven. Wil je een prijsopgave je kunt ons altijd mailen, bellen of langskomen bij onze schoenmakerij.

WELK MODEL OPEL SLEUTEL KUNNEN WIJ BIJMAKEN?

In de regel kunnen wij verschillende typen autosleutels bijmaken van verschillende modellen zoals:

  • Astra
  • Combo
  • Corsa
  • Zafira
  • Vivaro
  • Insigna
  • Meriva

Zie je jouw automodel niet staan? Geen zorgen in de meeste gevallen kunnen wij jouw autosleutel zonder problemen bijmaken. Wil je extra informatie? Je kunt contact met ons opnemen per mail, telefoon en je kunt ook simpelweg langskomen. Wij helpen je namelijk graag verder.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan

Of neem contact op: 020 661 61 11