Autosleutel laten maken

Een auto werkt niet zonder sleutel. Het is dan niet voor niets dat je dan ook een reservesleutel krijgt, zodat je de auto altijd kunt laten rijden. Mocht een van je sleutels kapot of beschadigd zijn dan is het belangrijk dat je de autosleutels snel laat bijmaken. Dit kun je bij jouw lokale autodealer doen, maar in veel gevallen zijn dit zeer (onnodig) prijzige reparaties. Schoenmakerij Hendriks helpt je graag bij het maken van autosleutels voor een betaalbare prijs. Wij hebben de juiste apparatuur om de autosleutels weer te maken van ieder type automerk. Ook als dit gaat om auto’s met startonderbreking.

Verloren autosleutels bij laten maken

Je hoopt er nooit op, maar soms kun je de autosleutels kwijt raken. Als dit het geval is, kunnen wij de autosleutels alsnog bijmaken, ondanks dat het bijmaken complexer is. Wij moeten dan het autoslot inlezen, in plaats van dupliceren. Met onze speciale apparatuur kunnen wij dit voor je doen en vervolgens op de millimeter nauwkeurig opnieuw maken. Dit is mogelijk voor de meeste automerken.

Autosleutels bijmaken met afstandsbediening

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een autosleutels met afstandsbediening. De trend zal zeer waarschijnlijk ook doorzetten dat iedere auto dit heeft. In veel gevallen kunnen wij alsnog de autosleutels met afstandsbediening bijmaken. Wel raden wij aan om ons even te bellen, voordat je langskomt met de sleutels, zodat wij kunnen controleren of wij ze bij kunnen maken. Vooral bij de nieuwste modellen is de autosleutel erg goed beveiligd waardoor het niet altijd mogelijk is om de autosleutels bij te maken. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of twijfel je of we jouw specifieke autosleutels bij kunnen maken? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden met je te bespreken.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan

Of neem contact op: 020 661 61 11