Sleutels laten maken in Amsterdam en omstreken.

Voor het deskundig laten bijmaken van al uw sleutels in Amsterdam en omgeving, kunt u terecht bij Hendrik 's Ambachtelijke Vakschoenmakerij. Wij maken snel en precies alle soorten sleutels na, zoals huissleutels, fietssleutels en autosleutels.

Wij hebben grote ervaring en beschikken over de modernste sleutelmachines om alle sleutels haarfijn tot op de millimeter nauwkeurig na te maken. Met meer dan 1000 sleutels op voorraad kunnen wij u vrijwel altijd direct helpen en heeft u binnen de kortste tijd een nieuwe sleutel.

Huissleutels en fietssleutels bijmaken

Laat uw huissleutels bijmaken door de vakman. Hendrik 's Ambachtelijke Vakschoenmakerij in Amsterdam kan praktisch alle merken huissleutels, cilindersloten enz. voor u bijmaken en u staat snel weer buiten met een nieuwe sleutel.

Wij zijn ook geautoriseerd voor het bijmaken van certificaatsleutels van de merken M&C, Cisa, Lips, Anker, Nemef enz. Neem het originele certificaat mee naar onze winkel en wij bestellen deze sleutel bij de fabrikant van uw merk dan heeft u met een korte tijd uw nieuwe originele sleutel.

Ook voor fietssleutels kunt u bij Hendrik 's Ambachtelijke Vakschoenmakerij terecht. Wij maken zonder problemen sleutels bij van de bekende merken Axa, Trelock, Batavus en Abus. Om het even of het gaat om sleutels voor ringsloten, kettingsloten of beugelsloten, wij maken ze voor u bij. Is uw fietssleutel gebroken, neem dan beide delen mee, dan maken wij weer een prima nieuwe sleutel voor u.

Hendrik 's Ambachtelijke Vakschoenmakerij

Kastelenstraat 67 A
1083 CC Amsterdam

Tel: 020 661 61 11
Mail: hendrik@devakschoenmakerij.nl

KvK: 57374570