Autosleutel laten maken Zaandam

Ben je jouw autosleutels verloren of is deze dusdanig beschadigd dat je ze niet meer kunt gebruiken? In dit geval kun je jouw autosleutels eenvoudig laten bijmaken door onze schoenmakerij in de omgeving van Zaandam. Wij kunnen niet alleen schoenen vakkundig repareren, maar ook autosleutels bijmaken. Dit komt doordat wij beschikken over specialistische apparatuur. Hierdoor kunnen wij autosleutels, autosleutels met afstandsbediening, fietssleutels, schuursleutels en zelfs autosleutel met certificering op de millimeter nauwkeurig bijmaken.

Autosleutel met afstandsbediening laten maken Zaandam

Wij maken jouw autosleutel met afstandsbediening snel en voordelig bij. Dit is namelijk ook stukken voordeliger dan een autosleutel laten maken bij jouw lokale autodealer in Zaandam. De specialistische apparatuur is gemaakt, zodat deze alsnog kan openen. Onze apparatuur zoekt namelijk de code van de transponder waarna er een kopie kan worden gemaakt. Ook voor autosleutels met transponder kun je bij ons terecht. De chip in de behuizing van de sleutel geeft een signaal af aan de startmotor waardoor deze start. Dit is een beveiliging dat veel nieuwe auto’s hebben.

Verloren autosleutels bijmaken

Er is weinig zo vervelend als een verloren autosleutel. Je kunt langskomen met de reservesleutel. Vervolgens maken wij een autosleutel aan met startonderbreking. Dit doen wij met onze apparatuur en het enige dat je vervolgens hoeft te doen is wachten tot wij klaar zijn met het maken van de sleutel. Ons personeel weet vakkundig de sleutels bij te maken. Ben je woonachtig in Zaandam en omgeving? Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en of wij jouw autosleutel kunnen laten bijmaken? Wij komen graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Ook als je twijfelt of wij de sleutel kunnen bijmaken. Geef simpelweg het type auto door en wij gaan kijken of wij deze eenvoudig bij kunnen maken.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan

Of neem contact op: 020 661 61 11