Autosleutel bijmaken met afstandsbediening

Ben je jouw autosleutel met afstandsbediening kwijt? Of is jouw autosleutel beschadigd? Dan moet er een autosleutel met afstandsbediening worden bijgemaakt. Een autosleutel met afstandsbediening, of transponder, is specialistisch werk en moet worden gedaan door kundig personeel en specialistische apparatuur. Gelukkig hebben wij bij Schoenmakerij Hendriks alles wat nodig is om autosleutels bij te maken met afstandsbediening. Naast autosleutels kunnen wij ook andere sleutels bijmaken zoals:

  • Huissleutels
  • Fietssleutels
  • Schuursleutels

Ben je benieuwd of wij jouw autosleutel met responder bij kunnen maken voor jouw automerk? Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Verloren autosleutels bijmaken met afstandsbediening

Niemand hoopt dat het gebeurd, maar helaas komt het wel voor. Je hebt het hele huis afgezocht en je kunt jouw autosleutels met afstandsbediening niet meer vinden. In dit geval kun je dus geen auto meer rijden met alle gevolgen van dien. Gelukkig kunnen wij ook deze maken. Neem je reservesleutel mee en wij maken vervolgens een nieuwe voor je. Wij zorgen er dan ook dat de responder reageert op jouw auto. Hierdoor heb je een autosleutel dat weer als nieuw is.

Wat moet ik meenemen als ik mijn autosleutels laat bijmaken?

Het enige wat je hoeft te doen als je jouw autosleutels wilt laten maken is het meenemen van de autosleutels. Is je autosleutel beschadigd? Dan kunnen wij eventueel ook aan de slag met de kapotte autosleutel.

Welke merken autosleutels kunnen wij bijmaken?

In de regel kunnen wij de sleutels bijmaken van bijna alle automerken. Onze specialistische apparatuur in combinatie met onze expertise maakt het mogelijk om autosleutels met afstandsbediening bij te maken voor allerlei automerken zoals Opel, Volkswagen, Renault, maar zelfs voor Porsches. Ben je benieuwd of wij de autosleutels kunnen bijmaken voor jouw specifieke automerk. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan

Of neem contact op: 020 661 61 11