Schoenmakerij Amsterdam

Nette schoenen zijn een belangrijk onderdeel van een verzorgde uitstraling. Het is dan ook belangrijk om geen kapotte of versleten schoenen te dragen. Niet alleen zorgt dit voor een slechte grip op het ondergrond, maar kan dit ook gevolgen het voor je voeten zoals hielspoor of een verdikking van eelt onder je voet. Daarbij is het niet zo dat je beschadigde schoenen direct moet weggooien, zodra deze beschadigd zijn. In veel gevallen kun je de schoenen nog repareren. Wij hebben als schoenmakerij al honderden, al dan niet duizenden, schoenen gerepareerd en weten dus precies wij diverse beschadigingen kunnen verhelpen zoals:

  • Het vervangen van veters
  • Hakken vervangen
  • Zolen vervangen
  • Orthopedische aanpassingen doen
  • Het op maat maken van schoenen

Daarbij kunnen wij ook schoenen verbreden waardoor de schoenen comfortabeler lopen en je dus beter kunt lopen met de schoen.

Nieuwe schoenen comfortabeler maken bij onze schoenmakerij Amsterdam

Heb je een nieuw paar schoenen aangeschaft en lopen deze niet fijn. Zit de schoen te strak of heeft de schoen geen goede zool? Dit kunnen wij eenvoudig verhelpen, waardoor je de schoen niet hoeft te retourneren. Wij denken graag met je mee en hebben de juiste apparatuur om jouw schoen aan te passen naar jouw voet.

Als Gilde Schoenmakerij kunnen we onder meer Van Bommel, Van Lier, Greve schoenen repareren met de originele materialen. Bovendien repareren we ook Santoni, Crockett & Jones, Harris, Magnanni, UGG, Dubarry, Mephisto, Morechi en Verschuren met de beste materialen. Zo zien uw schoenen er na reparatie weer als nieuw uit.

Hendrik 's Ambachtelijke Vakschoenmakerij

Kastelenstraat 67 A
1083 CC Amsterdam

Tel: 020 661 61 11
Mail: hendrik@devakschoenmakerij.nl

KvK: 57374570