Autosleutel laten maken Amstelveen

Is jouw autosleutel kapot of ben je die verloren? Schoenmakerij Hendriks helpt je graag verder. Wij zijn een betrouwbare en onafhankelijke sleutelmaker en zijn gespecialiseerd in het bijmaken van autosleutels, eventueel met afstandsbediening, in Amstelveen en omgeving. Wij maken voordelig en snel jouw sleutel bij. Dit komt doordat wij specialistische apparatuur hebben waarmee wij eenvoudig (verloren) autosleutels kunnen bijmaken voor onze klanten in Amstelveen. Dit kunnen wij voor vrijwel ieder type auto doen ongeacht of het een autosleutel is met of zonder afstandsbediening.

Verloren autosleutels bij laten maken Amstelveen

Ben jij jouw autosleutels verloren? Geen probleem, dit betekent nog niet dat de auto direct gestolen zal worden. Wij kunnen het slot van de auto uitlezen waardoor wij de sleutel alsnog kunnen bijmaken. Dit kunnen wij direct voor doen en kunnen naast autosleutels ook andere sleutels bijmaken voor jou in Amstelveen zoals:

  • Huissleutels
  • Schuursleutels
  • Fietssleutels
  • Sleutels met certificering

Mocht je een sleutel met certificering bij willen maken, dan is dit enkel mogelijk als je het bijbehorende sleutelcertificaat in bezit hebt.

Autosleutel met afstandsbediening laten maken

Vaak wordt gedacht dat een autosleutel met afstandsbediening enkel gemaakt kan worden bij de autodealer. Toch klopt dit niet, doordat wij de juiste apparatuur hebben om dit te doen. Daarbij maken wij de autosleutel sneller en goedkoper dan de autodealer, ook als het gaat om een autosleutel met transponder. Het enige wat je hoeft te doen is langs te komen bij onze schoenmakerij en wij doen voor jou de rest. Ben je van te voren niet zeker of wij jouw specifieke autosleutels bij kunnen maken? Kom je uit Amstelveen en omgeving en wil jij jouw autosleutels bij laten maken? Wij komen graag met je in contact om te controleren of wij de autosleutels voor jou bij kunnen maken!

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan

Of neem contact op: 020 661 61 11