Schoenmakerij Amstelveen

Na verloop van tijd raken zelfs jouw favoriete paar schoenen beschadigd. Gelukkig betekent dit niet meteen dat je een nieuw paar schoenen moet kopen. Kom je uit Amstelveen en omgeving? Dan helpen we je graag verder in onze schoenmakerij in Amstelveen. Wij hebben jarenlange ervaring in het repareren en het vermaken van schoenen. Heb je bijvoorbeeld last van: kapotte zolen, veters of beschadigde hakken? Dan verhelpen wij dit graag voor je. Heb je een nieuw paar schoenen gekocht en zitten deze niet comfortabel? Breng ook dan je schoenen langs naar onze schoenmakerij in Amstelveen. Wij kunnen diverse orthopedische aanpassingen doen aan de schoen waardoor de schoen wél comfortabel zit. Hierdoor hoef je niet iedere schoen te retourneren.

Perfect zittende schoenen bij Schoenmakerij Amstelveen.

Heb je een nieuw paar schoenen aangeschaft en lopen deze niet fijn. Zitten je schoenen te strak of heeft de schoen geen goede zool? Dit kunnen we eenvoudig verhelpen, waardoor je de schoenen niet hoeft te retourneren. We denken graag met je mee en hebben de juiste apparatuur om jouw schoen aan te passen naar jouw voet.

Vakmanschap, kwaliteit en ambacht bij Schoenmakerij Amstelveen.

De kwaliteit van uw schoen staat bij ons voorop. We zijn experts bij het aanpassen en/of repareren van uw schoenen. Hieronder zie je een impressie van ons werk en gereedschap.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Als Gilde Schoenmakerij kunnen we onder meer Van Bommel, Van Lier, Greve schoenen repareren met de originele materialen. Bovendien repareren we ook Santoni, Crockett & Jones, Harris, Magnanni, UGG, Dubarry, Mephisto, Morechi en Verschuren met de beste materialen. Zo zien uw schoenen er na reparatie weer als nieuw uit.

Hendrik 's Ambachtelijke Vakschoenmakerij

Kastelenstraat 67 A
1083 CC Amsterdam

Tel: 020 661 61 11
Mail: hendrik@devakschoenmakerij.nl

KvK: 57374570